Mekanisk Klokke For Menn Japansk Bevegelse Forretningskvartsklokke Med Girarmbånd I Skinn
Mekanisk Klokke For Menn Japansk Bevegelse Forretningskvartsklokke Med Girarmbånd I Skinn
Mekanisk Klokke For Menn Japansk Bevegelse Forretningskvartsklokke Med Girarmbånd I Skinn
Mekanisk Klokke For Menn Japansk Bevegelse Forretningskvartsklokke Med Girarmbånd I Skinn
Mekanisk Klokke For Menn Japansk Bevegelse Forretningskvartsklokke Med Girarmbånd I Skinn

Mekanisk Klokke For Menn Japansk Bevegelse Forretningskvartsklokke Med Girarmbånd I Skinn

(0 Anmeldelser)
  • NOK666.40

  • Pris inkl. mva

  • Objektkode: HT82113385
  • Tilgjengelig: På-Lager

Mekanisk Klokke For Menn Japansk Bevegelse Forretningskvartsklokke Med Girarmbånd I Skinn

Kategorier: Mote & Tilbehør, Klokker

Oversikt

Spesielt Designet Som Mekanisk Stil Med 5-Lags Tredimensjonal Overflate Og Unik Girgyro, Laget Av High-End Kvartsverk, Legeringsskall, Klokkerem Av Bambus Og Slitesterkt Klokkedeksel, Sikrer Dens Lange Brukstid. Det Er Det Ultimate Verktøyet For Menns Moderne Liv Og Perfekt Tilbehør For Å Matche Ditt Daglige Utseende Til Enhver Anledning

Funksjoner

* Designet Som En Mekanisk Uthult Skiveplate Som Består Av 5 Lag Tredimensjonal Gir Gyro For Å Få Deg Til Å Se Både Mote Og Profesjonell Ut.

* Klokkeremmen Er Laget Av Ekte Bambuslær For Å Sikre Holdbarhet Og Pusteevne

* Kvartsklokken Har Passert Strenge 30Atm Vanntett Test, Som Er Perfekt For Din Daglige Bruk Uten Å Bekymre Deg For At Vann Kommer Til Klokken Og Kappeskader

* Klokkedekselet Er Adoptert Med Førsteklasses 2.5D Urglass Med Høy Gjennomsiktighet Av Lys, Som Gir En Mer Komfortabel Og Enkel Visningsopplevelse

* High-End Japansk Kvartsverk Er Tatt I Bruk Klokken For Å Gjøre Stabil Og Nøyaktig Drift Uten Å Bekymre Deg For Tidsfeil

* Spiralmonteringsprosess Og Dobbel Bunn Deksel På Klokken For Å Gjøre Klokken Mer Holdbar For Bruk

Produktspesif Ication

Merke: Mini Focus

Modell: Mf0249G

Utverk: Kvarts

Skallmateriale: Legering

Klokkebåndmateriale: Ekte Lær

Bøttetype: Stålspenne

Klokkemateriale: 2.5D Bueglass

Dagdiameter: 44 Mm

Tykkelse: 15.1 Mm

Vekt: 101G

Vanntett Nivå: 3Atm

Merk: Alle Data Måles Manuelt For Referanse

Introduksjoner

Trekk Ut Klokkehodet Og Roter For Å Justere Tiden

Vedlikehold

1.Vedlikehold Av Klokkerem: Metallurremmen Bør Rengjøres Regelmessig. Hvis Det Er Flekker På Urremmen Etter Langvarig Bruk, Bruk Myke Bust Lett Børste Flekker I Tilfelle Vann. Det Anbefales Å Tørke På Innendørs Ventilasjonsstedet Før Bruk

2.Vedlikehold Av Klokkedekselet: I Ferd Med Å Bære En Klokke, Vennligst Vekk Fra Sand Og Annen Hardhet For Å Unngå En Sterk Støt Med Klokken Deksel.

3.Kan Ikke Sette Klokken I Et Miljø Med Høy Temperatur På 50 ℃, Ikke Plasser Klokken I Nærheten Av Det Sterke Magnetfeltet Som Radio, Tv, For Ikke Å Magnetisere.

4. Vær Oppmerksom På At Svetten Har En Viss Korrosjon For Klokken, Stålklokkerem Laget Av Nikkel-Kromlegering Som Har Bedre Korrosjonsbestandighet. Halvstål Urreim Laget Av Kobber Er Lett Å Korrosjonere Ved Langvarig Kontakt Med Svette, Så Vi Bør Ofte Tørke Av Svette Med En Myk Klut For Å Forhindre Svetteerosjon.

5.Hvis Du Lagrer Klokken For En Lang Tinde, Bør Vikles Regelmessig Hver Måned For Å Gjøre At Delene Ikke Er I Statisk Tilstand Over Lang Tid, Og Sikre Bevegelse Av Ytelsen.

Watch Waterproof Tips

Watch Waterproof Coefficient Is Forskjellig Fra Konseptet Vi Vanligvis Kjent, Så Ikke Se På Dybden Av Vanntetting Som Dybde I Vann. Klokken Vanntett Er Hvor Mye Klokken Tåler Trykk, 30Atm Og 50Atm Er Daglig Vanntett. Hvis Klokkeremmen Er Av Lærmateriale, Ber Vi Deg Ikke Berøre Vann Som Mulig, Ellers Vil Klokkeremmen Slites Av Vann.

Vanntett Logo Og Merknad

Daily Life Waterproofing: Motstå Når Det Gjelder Vask Av Hender, Regnvann, Sprutvann Og Lignende, Må Du Ikke Dyppe Klokken I Vannet.

Splash Water Regnvann Vasking Bil Bading Svømming Dykking

50Atm Vanntett: Motstå Lite Kaldvannsvask, Men Kan Ikke Senke Klokken I Vannet

Splash Water Regnvannsvask Bilbading Svømming Dykking

100Atm Vanntett: Kan Bruke Klokken Når Du Svømmer Eller Dypper Ned I Sjøen Vannoverflate.

Splash Water Regnvann Vasking Bilbading Svømming Dykking

Merk: All Den Vanntette Klokken Kan Ikke Berøre Varmt Vann, Damp, Sjampo, Såpe Osv. Kan Ikke Betjene Klokken Din. Under Oppsyn

Vær oppmerksom på at fargene kan variere noe på grunn av lyseffekter. På grunn av lys og skjermforskjellen kan det hende at bildet ikke gjenspeiler den faktiske fargen på varen. Takk for forståelsen.

Levering

Det tar normalt 1-2 virkedager for oss å behandle bestillingen din.

For de fleste bestillinger: Estimert leveringstid: 7-14 virkedager.

Vi sender med DHL, UPS, FedEx, EMS, postkontor, fraktmetoden for bestillingen din avhengig av vekten og adressen til bestillingen din.

Fraktgebyrer kan sees etter at en vare er lagt i handlekurven din hvis du ønsker å se den nøyaktige fraktkostnaden for varen du ønsker å kjøpe. Fraktgebyrer avhenger av prisen på bestillingen.

Merk:

Levering kan bli forsinket på grunn av force majeure-hendelser, som naturkatastrofer, dårlig vær og andre hendelser utenfor vår direkte kontroll, for eksempel helligdager.

Hvordan spore bestillingen min?

Etter at vi har sendt bestillingen din, vil du motta en e-post som inneholder bestillingsdetaljer og et sporingsnummer, den inneholder bestillingsnummeret ditt, leveringsmåten, bestillingssporingsnummeret, sporings-URL på nettet. Det kan ta 48 timer før sporingsinformasjonen begynner å oppdateres.

Hvis du trenger ytterligere sporingsinformasjon, vennligst kontakt oss.

Retur og bytte

Hvis du ikke er helt fornøyd med ditt nettkjøp, tilbyr vi deg en 30-dagers retur og byttepolicy, som betyr at du har 30 dager på deg til å be om retur eller bytte.

Merk:

All retur og bytte må forespørres innen 30 dager etter mottak av varen. Det returnerte produktet må være det samme som pakken som sendes, og produktet er ikke skadet (produktet er ikke brukt).

Hvis du trenger mer informasjon eller assistanse, ikke nøl med å kontakte oss.